Servering


Al servicen, altså kopper, tallerkner, skåle og fade er lavet i porcelæn og brændt højt, så det tåler opvaskemaskine og dagligt brug. Mine middagstallerkner er forholdsvis store, så tallerknerne også kan bruges som fade til ost, tomatsalat osv.

De lave kopper med hank er fine til portionsanretning af f.eks. dessert.

Porcelænet er helt hvidt og danner derfor en god bund til farver. Når en kop, tallerken eller andet er færdigbrændt, bliver tingen mere glat og blød at røre ved end stentøj. Jeg kan godt lide at produkterne er imødekommende; at man har lyst til at sidde med koppen i hånden, og at bestikket ikke hviner på tallerkenen.

Min kande er forholdsvis stor og indeholder 2,5 l. Jeg har lavet kanden stor, fordi jeg selv blev irriteret over kun at have kander der maks kunne indeholde 1 liter. På grund af sin størrelse er kanden også fantastisk god som vase til store buketter. Det samme med min mælkekande (0,3 l); de fleste i dag der bruger mælk i kaffen, bruger mere end man gjorde da man brugte fløde, så derfor er mælkekanden også forholdsvis stor.

12 thoughts on “Servering

 1. Jeg er helt vild med udtrykket i de ting, du her har under “servering”. Er det selve navnet på denne serie – “servering”? Jeg har desværre ødelagt nogle smukke rosa skåle, som jeg altid spiste morgenmad af og skal nu have opsporet et par til at erstatte dem. Når jeg går på besøg på steder, som sælger dine ting, er det så “servering”, jeg skal efterspørge? Eller er der et andet navn, som forhandlerne kender dem under?

  Det er så smukt et udtryk, du har givet dem. Og en helt uforlignelig overflade! Jeg har aldrig set noget, der kan måle sig med det.

  Mange hilsner Anne Katrine

 2. Kære Hanne Vores veninde ønsker sig et serveringsfad “Rille” Hvsd koster det? Og hvilke farver har fI det i? Hvor kan vi købe det?

 3. Kære Hanne Bertelsen.

  Jeg har set en af dine søde krukker hos min veninde. Har taget et billede som jeg evt kan sende dig? Mon du har en der minder om den eller en magen til?
  Hvad ville den koste?

  Kh tina

 4. Hej Hanne!
  Åååååh jeg har ledt efter disse kopper lige siden jeg så dem første gang i juleønsket!
  Hvad er prisen på den midterste størrelse som de bruger deri?
  Og hvilke farver er de tilgængelige i?
  Vh Line.

  1. Hej Line
   Tak, så dejligt at høre. Prisen er 200 kr og jeg laver dem i rigtig mange farver, forskellige grønne, turkise, grå, gule, orange og blålige.
   Der er faktisk 2-3 størrelser i Juleønsket. Jeg kan maile dig et foto af de kopper jeg har. Men det er en kop jeg har lavet i 8-10 lidt forskellige højder og tykkelser, alle mennesker har forskellige størrelser hænder, og nogle kan lide at drikke af små kopper og andre af store, så alle kan få en ynglings kop
   Mange hilsner Hanne

 5. Kære Hanne
  Jeg er ellevild med dine kopper – ( spottede dem i Juleønsket , med det samme .:) )
  ja nu har jeg jo luret og er vild med alle dine skønne ting.

  Jeg ønsker at bestille 2 kopper a 200,-kr stk.
  En grøn 4 og en tyrkis 25.
  Håber på en stor samling en dag 🙂
  Smil fra
  Laila Felicia

  1. Hej Laila Felicia

   Tak for roserne!

   Det laver jeg til dig, hvis jeg altså ikke har på lager, er det nogen du skal have sendt eller kommer du og henter?

   Jeg har flere modeller af kopperne, dem i juleønsket er de midterste størrelser. Er det dem du gerne vil have?

   Mange hilsner
   Hanne

 6. Hej Hanne.
  Jeg så de kopper, som du så fint har lavet i julekalenderen ‘Juleønsket’, og kunne egentlig godt tænke mig dem. Er det dem herover, der koster 200 kr.? De er virkelig smukke.

  1. Hej Nanna

   Mange tak.
   Ja det er de kopper uden hank der koster 200 kr.
   Der er flere højder, nogle kan lide små kopper, nogle større.

   Mange hilsner
   Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *