Handelsbetingelser

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Jeg anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler.

Køb af varer
Ved køb af varer i webshoppen skal du udfylde dine personlige informationer så som navn, adresse og betalingsinformationer.

Når betalingen er godkendt vil du modtage en ordrebekræftelse fra mig. Først når du har modtaget denne bekræftelse, er der indgået en aftale om køb. Når varen bliver sendt til dig, modtager du en leveringsbekræftelse om at produktet er sendt, hvori der står et trackingnummer.

Jeg trækker først beløbet på kortet når varen er afsendt.

Håndlavet keramik
Da alt i min webshop er håndlavet af mig i mit værksted, vil der kunne forekomme små variationer på hvert enkelt produkt. Dette kan være små nuanceforskelle, eller lille forskel i størrelse. Det kan også ske at jeg har udsolgt af en farve eller et produkt. Jeg kontakter dig om evt. ventetid, og hvis du ikke kan vente ophæver jeg købet.

Hvis du har yderligere spørgsmål så kontakt mig venligst på mail@hannebertelsen.dk

Leveringstid
Jeg vil sende dit køb inden for 3 hverdage. Hvis det af en eller anden grund vil tage længere tid, vil jeg kontakte dig.

Fragt
Jeg sender som udgangspunkt med GLS til nærmeste pakkeshop.
Ønsker du sendt til specifik pakkeshop eller ønsker du hjemmelevering,
så skriv det venligst i beskedfeltet, når du færdiggør dit køb.

Danmark
Fragtpris ved køb under 1.300 kr. er 60 kr. (eksl. Grønland og Færøerne). Fragtfrit ved køb over 1.300 kr. (eksl. Grønland og Færøerne).

Du kan også vælge at afhente i min butik hvorved du sparer fragten.

Generelt
Beskadigelse af de tilsendte varer:

Jeg pakker altid keramikken sikkert ind, men skulle det alligevel ske, at varerne kommer frem i beskadiget tilstand, bedes du tage billeder af de beskadigede varer inkl. emballagen og sende disse billeder sammen med en kopi af din ordrebekræftelse til mail@hannebertelsen.dk. Dette skal ske senest 2 dage efter modtagelsen af pakken.

Annullering af ordre
Du kan annullere din ordre til enhver tid hvis dine varer ikke allerede er afsendt. For at annullere din ordre send en e-mail til mail@hannebertelsen.dk med dit navn og ordrenummer. Hvis varerne er blevet afsendt, så følg returvejledningen som beskrevet nedenfor.

Returret
Fra den dag, du modtager dine varer eller pakken ankommer i pakkeshoppen, har du 14 dages returret på alle ubrugte varer. Pengene returneres på alle ubrugte returvarer, hvis varen er i samme stand og mængde, som da du modtog den. Returvarerne skal pakkes ind på samme måde, som ved modtagelsen af varerne, så vær venligst opmærksom på hvordan jeg havde pakket kassen, således at der er mindst mulig risiko for, at varerne bliver beskadiget i fragten. Der refunderes ikke penge for returemballage, ligesom du selv afholder udgift til returfragt. Du har ansvaret for at keramikken kommer ubeskadiget frem til mig.

Du mailer mig blot og skriver at du returnerer varen indenfor returfristen. Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Jeg tilbagefører beløbet til dig til det kort, som du har brugt ved købet af varen. De 14 dages returret gælder fra den dag, du modtager produktet på din adresse eller den dag pakken ankommer til pakkeshoppen. Leveringstiden tæller naturligvis ikke med.

Når jeg har modtaget returvaren og godkendt den, returnerer jeg købsbeløbet til din konto. Vær opmærksom på at jeg ved kreditering fratrækker fragtudgift. Jeg tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Ved returnering sendes varen til følgende adresse (ikke til pakkeshop):

Hanne Bertelsen Keramik
Sankt Paulsgade 72
1313 København K

Returvarer skal ikke sendes pr efterkrav, da de ikke vil blive modtaget.

Gave returnering
Hvis du har modtaget en gave, der er købt i min webshop og ønsker at returnere varen, kan jeg bytte den til en anden vare af samme værdi. Hvis du derimod finder en vare, der er dyrere har du mulighed for at betale differencen og få den tilsendt i stedet for. Udgifter i forbindelse med returnering samt ny levering dækkes af dig selv. Gaver kan også byttes i min butik. I begge tilfælde bedes du kontakte mig. Tilbagesending foregår som beskrevet under returret. Pengene kan desværre ikke refunderes til andre kreditkort end det, der har betalt gaven.

Reklamationer
Hanne Bertelsen Keramik handler under købeloven og under de retningslinjer der er givet af forbrugerstyrelsen. Reklamationer foregår efter købelovens regler. Det betyder at du kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Dette gælder dog ikke fejl, skader eller slitage som skyldes forkert brug eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer bedes du kontakte mig.

Priser
Jeg forbeholder mig ret til, at et produkts pris kan ændres, også efter kunden har bestilt via webshoppen, dog inden kunden har betalt for købet. I sådanne tilfælde vil kunden blive bedt om at betale yderligere for produktet, hvis kunden stadig ønsker dette. Alt dette vil naturligvis ske inden nogen penge er blevet trukket fra betalingskortet.

Told og moms
Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told, som jeg ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.